World thought leaders in High Performance

Nieuws

donderdag, 15 december 2011

André de Waal informeert 2e Kamer Commissie Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie

mindbugs

André de Waal (Academisch Directeur van het HPO Center) informeert op donderdag 15 december de Tweede Kamer Commissie over de succesfactoren van High Performance Organizations (HPO). De bijdrage is donderdag om 10.00 uur, live te volgen op de website van de Tweede Kamer (Groen van Pinkstererzaal).

André is door de commissie van het ministerie, die kijkt naar de situatie in de glastuinbouw na de EHEC-crisis, gevraagd een bijdrage te leveren rond HPO. Het HPO Center is blij dat na veel profit organisaties, wereldwijd ook (semi-)overheidsinstellingen zich richten op het HPO-gedachtegoed van André de Waal. We zien groeiende belangstelling vanuit de overheid om de prestaties op basis van de succesfactoren van High Performance Organisaties te verbeteren bij o.a. brandweer regio’s, ministeries, diverse provincies en waterschappen in Nederland en overheidsorganisaties in Namibië en Saoedi-Arabië en Zambia.

Wellicht dat in 2012 zich al de eerste High Performance Overheid gaat aanbieden…

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over wat het HPO-raamwerk voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact op met Chiel Vink (T. 035-6037007).