World thought leaders in High Performance

Hoofdstuk 1 en 2 van Hoe Bouw Je Een High Performance Organisatie

Download hier hoofdstuk 1 en 2 van Hoe Bouw Je Een High Performance Organisatie!

“De beruchte Amerikaanse actrice Mae West zei ooit: ‘Een onsje prestaties is meerdere ponden aan beloften waard.’ Eindelijk een boek dat verder gaat dan ‘beloften’ en dat meer inzicht biedt in de essentiële factoren die een rol spelen bij high performance organisaties. Dit baanbrekende werk van dr. De Waal is verplichte kost voor mensen die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp.”
Manfred F.R. Kets de Vries, klinisch professor Leadership and Organizational Change bij INSEAD, bekleedt tevens de Raoul de Vitry d’Avaucourt leerstoel in leiderschapsontwikkeling, en is een van de invloedrijkste denkers ter wereld.

Download hier hoofdstuk 1 en 2 van Hoe Bouw Je Een High Performance Organisatie

“Ik ontmoette André in 2007, toen ik betrokken was bij een groot veranderproject. De HPO-methodologie bood een perfecte manier om te meten waar we stonden, om te bepalen wat goed was, waar we ons echt op moesten richten, een doel om na te streven en de middelen om onze voortgang te meten – geweldig. Op persoonlijk vlak vond ik het aangenaam om met André te werken, helder, scherpzinnig en altijd uitdagend – voortdurend meer glans gevend aan de HPO-spiegel!”
Huw T. Owen, President BT Global Health

“KLM is de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld en heeft altijd geïnvesteerd in verbetering van zijn prestaties. Als gevolg van een continue innovatieve benadering van mensen, processen en technieken zoekt ons bedrijf dagelijks naar manieren om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren en de financiële resultaten te versterken. Voorbeelden van een dergelijke zakelijke benadering zijn in overvloed te vinden in het boek ‘Hoe bouw je een High Performance Organisatie?’. André de Waal heeft een fantastische prestatie geleverd door high performance wetenschappelijk te onderzoeken en zijn bevindingen te presenteren als concrete ideeën die managers direct kunnen toepassen.”
Peter Hartman, President-directeur KLM

“Een terugkerend probleem bij veel boeken op het gebied van high performance is dat ze theoretische modellen beschrijven die niet uitvoerig in de praktijk zijn getest, waardoor ze beperkte praktische waarde hebben voor managers. Het HPO-raamwerk van André de Waal, dat wordt beschreven in dit uitstekend geschreven boek, is gebaseerd op degelijk wetenschappelijk en praktijkonderzoek en de werking ervan is in de praktijk getest bij organisaties. Dit zorgt ervoor dat het raamwerk van De Waal het eerste is wat managers ook echt op een duurzame manier kan helpen.”
Henk W. Broeders, Corporate Vice President Capgemini

“Andre de Waal biedt ons een strategisch plan dat niet alleen succes belooft, maar in de praktijk ook al heeft aangetoond dat het werkt. Dankzij zijn uitvoerige onderzoek is de weg naar het bereiken van de status van een high performance organisatie duidelijk uitgestippeld. Als zijn vijf factoren worden opgevolgd en toegepast, dan is uw bedrijf zeker in staat om optimaal te presteren en dat ook te blijven doen. Dit is een managementboek dat echt voor iedereen in uw organisatie van waarde is.”
Suzanne Bates is CEO van Bates Communications en auteur van drie boeken, waaronder de bestsellers Speak Like a CEO en Motivate Like a CEO. Bovendien is zij een deskundige op het gebied van bedrijfscommunicatie en leiderschap. Ze heeft honderden publicaties op haar naam staan, in tijdschriften en kranten als de New York Times, Forbes Magazine en Business Week.

Bestel Hoe bouw je een High Performance Organisatie o.a. bij:

Bestel de eBook versie bij o.a.: