World thought leaders in High Performance

Over ons

VERSTERK UW ORGANISATIE MET HPO EXPERTISE

In de dynamische wereld van vandaag is een sterke drang van een organisatie om continu beter te presteren wat haar onderscheidt van andere organisaties. De basis van Hoog Presterende Organisaties (HPO’s) is een toewijding aan verbetering en excellentie: van het versterken van managementteams, HPO Praktijk Congresbevorderen van medewerkersbetrokkenheid, stimuleren van continue verbetering, tot koesteren van effectieve samenwerking en een lange termijn oriëntatie.

Iedereen profiteert van een HPO – of het nu gaat om klanten, medewerkers, leveranciers, aandeelhouders, of de samenleving in het algemeen. Hun beloning: de trots om de organisatie waar ze werken of zaken mee doen te zien evolueren en bloeien. Of u nu een profit, non-profit of overheidsorganisatie bent, of u nu een team, afdeling, MKB of multinational bent, de weg naar het worden van een HPO is altijd mogelijk. En het HPO Center kan u daarbij op weg helpen.

Waarom kiezen voor het HPO Center?

  • Ervaring & Geloofwaardigheid: Met meer dan 15 jaar praktijkervaring in combinatie met grondig wetenschappelijk onderzoek staat het HPO Center aan de wereldwijde top van organisatorisch verbeteradvies.
  • Wereldwijd kenniscentrum: Gevestigd in Nederland werkt het HPO Center samen met partners, ook in opkomende markten, met als doel haar missie om organisaties overal ter wereld te verbeteren.
  • Ongeëvenaarde expertise: HPO stopt niet bij organisaties diagnosticeren. We verkennen, onderzoeken en duiken ook diep in aanverwante onderwerpen zoals High Performance Leadership, Silo-busting, Futurizing, Sociale Waardecreatie en High Performance Bedrijfsecosystemen – een bewijs van onze toewijding om het HPO-universum voortdurend uit te breiden.
  • Meer dan alleen een organisatie: Met een passie voor inspireren, stimuleren en netwerken is het HPO Center niet zomaar een organisatie, het is een beweging. Met behulp wetenschappelijke en professionele publicaties (allemaal vrij te verkrijgen op hpocenter.com en www.hpocenter.nl), boeken, seminars en round tables verspreiden wij voortdurend de kennis van het HPO-raamwerk en verenigen wij vakgenoten die geïnteresseerd zijn in voortdurende verbetering en excellentie.

Ons aanbod

Overweegt u een HPO-transformatie? Vraagt u zich af hoe de kwaliteit van het leiderschap in uw organisatie is, of hoe uw team kan worden verbeterd? Het HPO Center staat klaar om u te ondersteunen en te begeleiden op uw reis richting hoog presteren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een inspirerend gesprek of om een HPO-workshop te ervaren. Samen herdefiniëren we uw prestaties.