World thought leaders in High Performance

Over ons

Klanten, werkgevers, medewerkers, leveranciers, aandeelhouders, de samenleving – iedereen heeft er baat bij wanneer een organisatie presteert als een HPO. Bij het HPO Center zijn wij elke keer weer vervuld van trots als we erin slagen om managers en medewerkers te inspireren en uit te dagen om de weg te bewandelen naar een High Performance Organisatie. Wij proberen wereldwijd dé bron van inspiratie en kennis te zijn als het gaat om dé factoren die een organisatie beter kunnen maken en wat er voor nodig is om managers en medewerkers binnen organisaties hun prestaties te laten verbeteren.

We weten uit wetenschappelijk onderzoek dat High Performance Organisaties (HPO) beter zijn voor hun medewerkers, klanten, aandeelhouders en omgeving. Door organisaties (profit, non-profit en overheden) over de hele wereld te helpen een HPO te worden dragen we bij aan een betere wereld.

— Marco Schreurs

De HPO-spiegel voorhouden

Wij zijn een centrum voor kennis en inspiratie dat continu onderzoek blijft doen, en daarnaast samenwerkt met organisaties in de hele wereld (ook in opkomende markten) die hun prestaties willen verbeteren. Het inspireren, enthousiasmeren en verbinden van mensen is onze passie. We maken gebruik van het HPO-raamwerk om organisaties een spiegel voor te houden en een basis te bieden voor langdurige prestatieverbetering. Dat is onze missie en dat is wat ons drijft.

Als je het verschil wilt maken, kijk dan eerst naar jezelf. Werk vervolgens aan een beter presterend team en een beter presenterende organisatie die klanten nog meer geeft wat ze nodig hebben. Ben je kritisch naar jezelf, denk je mee met een ander, dan draag je uiteindelijk bij aan een betere wereld. Vanuit die motivatie zijn we trots op de resultaten van klanten. Want het is die bijdrage aan de wereld wat ons als HPO-experts motiveert.

— Esther Mollema - Algemeen Directeur HPO Center

Bruggen slaan

Het doel van het HPO Center is een brug slaan tussen het wetenschappelijk HPO-onderzoek en de toepassing daarvan in de praktijk: “Wij dagen uit omdat wij de kennis hebben!” Het HPO Center heeft ten doel de wereldwijde expert te zijn in het beter maken van organisaties. Wij bieden hiertoe kennis in de vorm van diagnoses, boeken, artikelen, lezingen, netwerken, masterclasses en workshops. Deze kennis ondersteunt organisaties bij het doorvoeren van de gewenste verbeteringen. Ook nieuw onderzoek, dat nog dieper ingaat op dit onderwerp, zoals feedforward kwaliteiten, High Performance Finance Function en Silo-busting bieden wij aan.

U kunt ons ook bereiken en volgen via:

Het HPO Center is de sparringspartner voor organisaties die echt een doorbraak willen in het verbeteren van de prestaties. We praten u nooit naar de mond, maar houden u een eerlijke spiegel voor. Gebaseerd op het wetenschappelijk bewezen HPO-gedachtegoed, ingekleurd door robuuste dialogen met uw managers en medewerkers. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over onze ervaringen in uw sector? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (T. 035-6037007).