Diensten

Lezingen & Workshops

mindbugs

Van het NOC-NSF tot de 2e Kamer. Van Philips tot de TuinBouw Businessclub Zuid-Nederland. Van AOG Business School tot EFMI Business School. Van het Jan van Es Instituut tot HEAD in de zorg. Van 800 Thaise HR Managers in Bangkok tot de CEO Club in Boston. Waar ook ter wereld, we delen graag onze kennis, best-ideas en inspirerende voorbeelden met u in lezingen & workshops!

Onze HPO-experts inspireren dagelijks wereldwijd managers en medewerkers van profit, non-profit en overheidsorganisaties.

We dagen uit en inspireren om te verbeteren tijdens lezingen & workshops rond o.a. de volgende thema’s

  • Hoe worden we een High Performance Organisatie (HPO)?
  • Wat doen we goed en waar kunnen we nog verbeteren?
  • Hoe worden we HPO-leiders?
  • Wat moeten we doen om de interne samenwerking nu echt tot een succes te maken?
  • Hoe verbeteren we het prestatiemanagement in onze organisatie?
  • Waarom wil iemand klant van ons zijn? en Waarom willen talenten bij ons werken?
  • Hoe gaan we het beste om met niet-presteerders?

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over wat het HPO-raamwerk en onze HPO-experts voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (of T. 035-6037007).

“Terugkijkend op het afgelopen jaar realiseer ik mij weer welk geweldig cadeau Esther Mollema ons heeft gegeven. Hoop dat ik weer een lezing kan volgen en van haar kan leren!”

— Ilse Roeleveld, Compliance Officer ING

“Op een boeiende manier – met veel ervaringen uit zijn eigen praktijk – heeft Alex onze medewerkers verteld over de grondbeginselen van HPO.”

— Harm Bodewes, Directeur Transfer Solutions

“Met veel humor en plezier hebben we met het complete MT deelgenomen aan de workshop die je op een slimme manier in beweging zet om het beste dierengedrag uit jezelf en collega’s te halen. Kortom een echte aanrader!”

— Pascal Timmermans - Programma Manager Strategische Marketing & Online TSS Pharmapartners

“Veel geleerd, veel ideeën, mooie bevlogen verhalen uit de praktijk. Van genoten!”

— Rob Speksnijder, directeur zorg - LIMOR

“De HPO workshop gaf ons een waardevolle reflectie op de ambitie een excellente voetbalorganisatie te worden en te blijven. Het resultaat biedt ons een nuttig en effectief handvat om er meteen iets mee te doen, daar waar het gaat om betere onderlinge samenwerking en het geven en ontvangen van feedback.”

— Jacco Swart, Algemeen Directeur N.E.C.