World thought leaders in High Performance

Diensten

Lezingen & Workshops

mindbugs

Profit, non-profit en overheidsorganisaties, waar ook ter wereld, ondersteunen en inspireren wij dagelijks tijdens lezingen & workshops. Hieronder een voorbeeld van een HPO Workshop op maat. Heeft u interesse en wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn voor uw team/organisatie? Neem dan contact op met Marco Schreurs (T. 035 – 6037007).

HPO Workshop / Teamsessie inclusief HPO analyse en rapportageHPO Workshop

Het doel tijdens de workshop is de deelnemers bewust te maken van de huidige prestaties en herkenning en erkenning te creëren rond de aandachtspunten (key improvement areas). Bespreek o.l.v. een HPO-expert met elkaar wat goed gaat en waar het beter moet en kom tot acties die de prestaties echt verbeteren.

De HPO Workshop zal bestaan uit de volgende onderdelen:

 • Korte online HPO-vragenlijst onder een door u geselecteerde groep managers en/of medewerkers (max. 10 minuten om in te vullen)
 • HPO Workshop op basis van de resultaten (2 tot 4 uur)
 • HPO rapportage (inclusief de belangrijkste aandachtspunten voor uw team/organisatie)

HPO-vragenlijst
Voorafgaand aan de workshop vragen wij de door u geselecteerde leidinggevenden en/of medewerkers een korte, online HPO-vragenlijst in te vullen (anoniem). Het doel is de resultaten (en analyse van de resultaten door onze HPO-experts) terug te koppelen tijdens de workshop. De resultaten geven gefundeerde focus op de kwaliteiten van uw team/organisatie en de belangrijkste actiepunten (key improvement areas) om de prestaties nog verder te verbeteren. Omdat de deelnemers zelf de HPO-stellingen scoren zal snel herkenning en erkenning van de kwaliteiten en actiepunten ontstaan.

HPO Workshop
Een HPO Workshop is altijd maatwerk. Het finale programma bespreken vooraf met u. Een mogelijke opzet van het programma kan zijn:

 • Korte, interactieve presentatie over het HPO-gedachtegoed voor de genodigden;HPO Workshop
 • Bekendmaking van de uitslagen en observaties van het onderzoek (reflectie moment);
 • Interactieve workshop (1,5 á 2 uur). Herkenning en erkenning en wat betekent dat nu?
  De deelnemers krijgen de gelegenheid om discussiëren over de observaties die het HPO Center heeft gemaakt. Wat betekent dit nu voor mij? Hoe houden we iedereen scherp om te blijven verbeteren op de aandachtspunten? Hoe krijgen we de organisatie mee?
 • Plenaire terugkoppeling aan de totale groep;
 • Afsluiting

HPO Rapportage en aanbevelingen
Na afloop ontvangt u een uitgebreide rapportage met daarin:

HPO rapportage en aanbevelingen

 • Meer informatie over het HPO-gedachtegoed;
 • Alle resultaten van het onderzoek (in cijfers en tabellen);
 • De belangrijkste drie tot vijf aandachtspunten (key improvement areas) voor uw team/organisatie.

Laat deze kans niet lopen als u op zoek bent naar gefundeerde verbeterpunten. Graag bespreek ik met u hoe wij u het beste kunnen helpen. Neemt contact op met Marco Schreurs (of T. 035-6037007) voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

“Terugkijkend op het afgelopen jaar realiseer ik mij weer welk geweldig cadeau jullie ons hebben gegeven. Hoop dat ik weer een lezing kan volgen en van jullie kan leren!”

— Ilse Roeleveld, Compliance Officer ING

“Op een boeiende manier – met veel ervaringen uit zijn eigen praktijk – hebben jullie onze medewerkers verteld over de grondbeginselen van HPO.”

— Harm Bodewes, Directeur Transfer Solutions

“Met veel humor en plezier hebben we met het complete MT deelgenomen aan de workshop die je op een slimme manier in beweging zet om het beste dierengedrag uit jezelf en collega’s te halen. Kortom een echte aanrader!”

— Pascal Timmermans - Programma Manager Strategische Marketing & Online TSS Pharmapartners

“Veel geleerd, veel ideeën, mooie bevlogen verhalen uit de praktijk. Van genoten!”

— Rob Speksnijder, directeur zorg - LIMOR

“De HPO workshop gaf ons een waardevolle reflectie op de ambitie een excellente voetbalorganisatie te worden en te blijven. Het resultaat biedt ons een nuttig en effectief handvat om er meteen iets mee te doen, daar waar het gaat om betere onderlinge samenwerking en het geven en ontvangen van feedback.”

— Jacco Swart, Algemeen Directeur N.E.C.