World thought leaders in High Performance

Diensten

HPO-sparringpartner

mindbugs

Onze HPO-experts zijn de sparringpartner van veel (inter-)nationale directies.

HPO-sparringspartnerMet onze kennis over de succesfactoren van High Performance Organisaties (HPO’s) helpen wij managers en bestuurders te werken aan langdurig beter presteren. Soms begint dat bij het verstevigen van de kwaliteit van het management en de medewerkers. Soms is de start een betere interne en externe samenwerking. Een andere keer gaan we aan de slag met de vraag “Waarom kiezen klanten voor uw organisatie?” en “Waarom willen talenten bij uw organisatie werken?”.

Wat de insteek ook is, als HPO-experts werken wij met u aan het langetermijnsucces van de organisatie. We praten u nooit naar de mond, maar houden u een eerlijke spiegel voor. Gebaseerd op wetenschappelijk- en praktijkonderzoek, ingekleurd door robuuste dialogen met u en uw collega’s.

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over wat het HPO-raamwerk en onze HPO-experts voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (of T. 035-6037007).