World thought leaders in High Performance

Nieuws

vrijdag, 21 oktober 2011

Namibia Business School: High Performance Namibië

mindbugs

Introductie HPO door Andre de Waal op de Namibian Broadcasting Corporation

(kijk voor meer informatie over High Performance Schools op deze pagina)

Een High Performance Organization (HPO) gaat voor langetermijnresultaat i.p.v. kortetermijnwinst. Het doel van ons HPO Center is om wereldwijd organisaties te ondersteunen de prestaties te verbeteren op weg naar langdurig excellent presteren. We werken veel voor organisaties in Europa en Amerika, maar juist ook voor organisaties in ontwikkelingslanden. Op de site staan diverse artikelen en onderzoeksresultaten uit landen in Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Opkomende markten en landen met veel ambitie. Zo ook Namibië.

Namibia Business School

Samen met de Namibia Business School (NBS) gaan wij organisaties (bedrijven en overheidsinstellingen) helpen de weg naar continu beter presteren in te slaan. Na het grote succes van het HPO-traject bij de Iringa University College in Tanzania en De Beers Marine in Namibië, spreken steeds meer Afrikaanse organisaties de ambitie uit om een HPO te worden.

De aftrap was 21 november 2011 met enkele presentaties door André de Waal voor de nationale TV in Namibië en de Ondertekening Contract high Performance Namibiaondertekening van de samenwerkingsovereenkomst met Mac Hengari, Director van de Namibia Business School. Op 22 november gaf André een hele dag college rond HPO en Prestatie Management aan bestuurders en topambtenaren. Binnenkort hopen wij samen met de Namibia Business Schoolde eerste HPO-verbetertrajecten te starten binnen diverse organisaties in Namibië. Het HPO Center hoopt met deze samenwerking de prestaties van veel organisaties in Namibië voor de lange termijn te verbeteren, waardoor medewerkers, klanten en het land blijvend profiteren.

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over wat het HPO-raamwerk voor uw organisatie kan betekenen? Of wil tu meer weten over onze werkzaamheden en samenwerkingsverbanden in Afrika? Neemt u dan contact op met Chiel Vink (T. 035-6037007).