World thought leaders in High Performance

Markten

Onderwijs

mindbugs

High Performance Schools - sector onderwijsHigh Performance Schools is een begrip aan het worden. Momenteel is het vooral het HBO en WO onderwijs wat met het HPO-raamwerk aan de slag gaat om de prestaties te verbeteren. Maar inmiddels is ook vanuit het MBO en Basisonderwijs groeiende interesse.

Het helpt je enorm in de denkrichting van de organisatie en het helpt ook voor de medewerkers die beter snappen waar je heen wilt met z’n allen.

— Tineke Tromp - Director HR Wageningen UR

We ondersteunen o.a. de volgende scholen om te voldoen aan de succesfactoren van High Performance Schools:

Hieronder staant de gemiddelde scores per HPO Factor voor de sector Onderwijs

HPO Factoren HPO Onderwijs
Kwaliteit van Management 8,5 6,4
Openheid & Actiegerichtheid 8,5 6,4
Langetermijngerichtheid 8,5 6,8
Continue Verbetering & Vernieuwing 8,5 5,8
Kwaliteit van Medewerkers 8,5 6,4

Waar staat uw organisatie? Voldoet u aan de succesfactoren van High Performance Schools? Wat zijn uw sterke punten en waar kunt u nog verbeteren op de 5 HPO Factoren en de 35 onderliggende HPO Kenmerken?

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Naast een diepgaande HPO-diagnose hebben wij nu beschikbaar: het do-it-yourself HPO Insight™ verbeterinstrument. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over onze HPO-experts? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (of T. 035-6037007).