World thought leaders in High Performance

Markten

Zorg

mindbugs

Al meer dan 140 instellingen in zorg werken samen met het HPO Center aan excellente zorg. Mede dankzij actieve ondersteuning van de VGN, ActiZ, Centraal BegeleidingsOrgaan (CBO) en ‘In voor Zorg’. Het HPO-raamwerk helpt zorgorganisaties om effectiever, efficiënter en kwalitatief excellente zorg te verlenen. Naast de HPO Zorg Masterclass, ondersteunen wij zorginstellingen met HPO Leiderschapstrajecten, de HPO-diagnose en High Performance Management Analyse.

Download de VVT-case - HPO is een prachtig cadeau

De HPO-experts hanteren een no nonsense-benadering en gebruiken geen boekentaal, zodat we die informatie ook kunnen overbrengen op onze medewerkers.

— Tanja Scholten, Directeur HR JP van den Bent Stichting

Excellente Zorg door met discipline te werken met het HPO-Raamwerk:

Hieronder staan de gemiddelde scores per HPO Factor voor een Excellente Zorg

HPO Factoren HPO Zorg
Kwaliteit van Management 8,5 6,7
Openheid & Actiegerichtheid 8,5 6,4
Langetermijngerichtheid 8,5 6,7
Continue Verbetering & Vernieuwing 8,5 5,8
Kwaliteit van Medewerkers 8,5 6,6

Waar staat uw organisatie? Is excellente zorg een utopie? Wat zijn uw sterke punten en waar kunt u nog verbeteren op de 5 HPO Factoren en de 35 onderliggende HPO Kenmerken?

We pakken alles aan, we zijn heel enthousiast. Het probleem daarbij is alleen dat we die projecten onvoldoende goed afmaken.

— Rob Speksnijder, directeur Zorg - LIMOR

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Naast een diepgaande HPO-diagnose hebben wij nu beschikbaar: het do-it-yourself HPO Insight™ verbeterinstrument. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over onze HPO-experts? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (of T. 035-6037007).