World thought leaders in High Performance

Markten

Zorg

mindbugs

Al meer dan 150 instellingen in zorg zijn samen met het HPO Center op weg naar een hoog-presterende zorgorganisatie. Mede dankzij actieve ondersteuning van de VGN, ActiZ, Centraal BegeleidingsOrgaan (CBO) en ‘In voor Zorg’. Het HPO-raamwerk helpt zorgorganisaties om effectiever, efficiënter en kwalitatief excellente zorg te verlenen. Naast de HPO Zorg Masterclass, ondersteunen wij zorginstellingen met HPO Leiderschapstrajecten, de HPO-diagnose en High Performance Management Analyse.

Download de VVT-case - HPO is een prachtig cadeau

De HPO-experts hanteren een no nonsense-benadering en gebruiken geen boekentaal, zodat we die informatie ook kunnen overbrengen op onze medewerkers.

— Tanja Scholten, Directeur HR JP van den Bent Stichting

Excellente Zorg door met discipline te werken met het HPO-Raamwerk:

Hieronder staan de gemiddelde scores per HPO Factor voor een Excellente Zorg

HPO Factoren HPO Zorg
Kwaliteit van Management 8,5 6,7
Openheid & Actiegerichtheid 8,5 6,4
Langetermijngerichtheid 8,5 6,7
Continue Verbetering & Vernieuwing 8,5 5,8
Kwaliteit van Medewerkers 8,5 6,6

Waar staat uw organisatie? Is excellente zorg een utopie? Wat zijn uw sterke punten en waar kunt u nog verbeteren op de 5 HPO Factoren en de 35 onderliggende HPO Kenmerken?

We pakken alles aan, we zijn heel enthousiast. Het probleem daarbij is alleen dat we die projecten onvoldoende goed afmaken.

— Rob Speksnijder, directeur Zorg - LIMOR

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Naast een diepgaande HPO-diagnose hebben wij nu beschikbaar: het do-it-yourself HPO Insight™ verbeterinstrument. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over onze HPO-experts? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (of T. 035-6037007).