World thought leaders in High Performance

Nieuws

woensdag, 29 oktober 2014

St Jansdal beste ziekenhuis afgelopen 5 jaar

mindbugs

HPO Center en Direction verzorgen een grootschalig High Performance Leiderschapstraject bij het St Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk.

Albert Arp - St Jansdal Website foto

Albert Arp

Albert Arp, voorzitter Raad van Bestuur, heeft samen met ons eerst bij zorginstelling Beweging 3.0 op basis van HPO de organisatie weten te verbeteren (lees de case via deze link). Het jaarlijks ‘Elseviers onderzoek De beste ziekenhuizen’ maakt ons trots dat we met zo’n fantastisch ziekenhuis mogen samenwerken!

Is St Jansdal al een HPO-organisatie?

In de Elsevier staat o.a.:

‘Optimale dienstverlening, veilige medische zorg: het jaarlijks onderzoek ‘De beste ziekenhuizen’ van Elsevier zet alle resultaten van 2010 tot en met 2014 op rij. Zestien Nederlandse ziekenhuizen leverden de afgelopen vijf jaar een bovengemiddelde prestatie in Elseviers onderzoek De beste ziekenhuizen. Eindscore: Het Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk behaalde gemeten over de jaren 2010 tot en met 2014 de hoogste eindscore van alle ziekenhuizen.

Wat wij bij St Jansdal zien, en dat is echt HPO, dat ze de drive hebben om nog altijd te verbeteren!

Het HPO Center is de sparringspartner voor organisaties die echt een doorbraak willen in het verbeteren van de prestaties. We praten u nooit naar de mond, maar houden u een eerlijke spiegel voor. Gebaseerd op het wetenschappelijk bewezen HPO-gedachtegoed, ingekleurd door robuuste dialogen met uw managers en medewerkers. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over onze ervaringen in uw sector? Neemt u dan contact op met Chiel Vink (T. 035-6037007).