World thought leaders in High Performance

Nieuws

donderdag, 14 oktober 2010

HPO lezing ’Passie voor je Vak’ groot succes tijdens het New Financial Forum

mindbugs

Wilma de Bruijn - Passie voor je vakTijdens het New Financial Forum van eind september gaven Wilma de Bruijn (Directeur van Eureko Academy Life & Pensions) en André de Waal (Academisch Directeur van het HPO Center) een gepassioneerde lezing over het managementboek ’Passie voor je Vak’. Dit boek is in opdracht van Eureko geschreven door André en gaat over hoe gedrevenheid en vakbekwaamheid weer teruggebracht kunnen worden in de financiële dienstverlening.

Het werd de drukst bezochte sessie tijdens het forum. Meer dan 50 managers uit de financiële sector werden geïnspireerd om de drijvende kracht te zijn achter blijvende prestatieverbetering in de sector. Om een High Performance Organisatie (HPO) te worden zijn High Performance Managers (HPM) en High Performance Employees (HPE) van groot belang!

De deelnemers kregen tijdens de workshop ook de resultaten mee van een “light” HPO-diagnose die vooraf onder de deelnemers was uitgevoerd.

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over wat het HPO-raamwerk voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (T. 035-6037007).