World thought leaders in High Performance

Nieuws

woensdag, 26 augustus 2009

HPO Center adviseert De Beers Marine in Zuid-Afrika

mindbugs

Vandaag zal André de Waal namens het HPO Center zijn adviezen n.a.v. de HPO Diagnose met de directie van De Beers Marine in Kaapstad bespreken. Deze eerste analyse komt voort uit eerder intensief contact tussen het bestuur van The De Beers Group en het HPO Center.

De 120 jaar oude De Beers Group is wereldwijd marktleider in diamanten. Na vele turbulente jaren heeft de organisatie in een intensief traject de weg naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) ingeslagen. De organisatie wordt hierin wereldwijd gezien als voorbeeldorganisatie.

De Beers Marine zal samen met De Waal de adviezen omzetten naar praktische verbeterpunten die de organisatie moeten ondersteunen in het blijvend beter presteren.

 

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over wat het HPO-raamwerk voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact op met Chiel Vink (T. 035-6037007).