World thought leaders in High Performance

Markten

ICT & Telecom

mindbugs

sector ict en telecomSinds de eerste publicatie over de rol van ICT in High Performance Organisaties is er vanuit de sector veel belangstelling. Niet alleen voor de eigen positionering en innovatie, maar ook om zelf te bouwen aan een excellente organisatie. Wereldwijd ondersteunen wij ICT & Telecom organisaties om de prestaties langdurig te verbeteren.

We kunnen vanuit HR veel meer bijdragen aan het worden van High Performance Ziggo dan we eerder veronderstelden.

— Dedi Veldhuis - VP HR Ziggo

We ondersteunen o.a. de volgende organisaties in de sector ICT & Telecom op weg naar High Performance:

Hieronder staant de gemiddelde scores per HPO Factor voor de sector ICT & Telecom

HPO Factoren HPO ICT & Telecom
Kwaliteit van Management 8,5 6,7
Openheid & Actiegerichtheid 8,5 6,5
Langetermijngerichtheid 8,5 6,5
Continue Verbetering & Vernieuwing 8,5 5,7
Kwaliteit van Medewerkers 8,5 6,5

Waar staat uw ICT-bedrijf? Zit uw organisatie in de top 3 van beste HPO’s in de sector ICT & Telecom? Wat zijn uw sterke punten en waar kunt u nog verbeteren op de 5 HPO Factoren en de 35 onderliggende HPO Kenmerken?

Het HPO-raamwerk is gebaseerd op degelijk onderzoek. Dit zorgt ervoor dat het raamwerk het eerste is wat managers ook echt op een duurzame manier kan helpen.

— Henk W. Broeders, Corporate Vice President Capgemini

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Naast een diepgaande HPO-diagnose hebben wij nu beschikbaar: het do-it-yourself HPO Insight™ verbeterinstrument. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over onze HPO-experts? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (of T. 035-6037007).