World thought leaders in High Performance

Markten

Bouwsector

mindbugs

Het HPO Center werkt voor veel organisaties die actief zijn in de bouwsector of toeleverancier zijn aan bouwbedrijven. De bouwsector staat sterk onder druk en wordt gedwongen de prestaties te verbeteren, maar met minder middelen. De HPO-factoren helpen organisaties in de bouw om gefocust te werken aan prestatieverbetering.

Ik denk dat juist een periode als nu een organisatie sterker kan maken door met de vijf HPO-factoren aan de slag te gaan.

— Peter van Dijk - voormalig Directeur Ballast Nedam B&O regio West

We ondersteunen o.a. de volgende organisaties in de bouwsector op weg naar High Performance:

Hieronder staan de gemiddelde scores per HPO Factor voor de bouwsector

HPO Factoren HPO Bouwsector
Kwaliteit van Management 8,5 6,2
Openheid & Actiegerichtheid 8,5 6,2
Langetermijngerichtheid 8,5 6,9
Continue Verbetering & Vernieuwing 8,5 5,9
Kwaliteit van Medewerkers 8,5 6,2

Waar staat uw organisatie? In de top van de bouwsector? Wat zijn uw sterke punten en waar kunt u nog verbeteren op de 5 HPO Factoren en de 35 onderliggende HPO Kenmerken?

Het gaat erom dat je met z’n allen het beter wilt doen dan je concurrenten. Als je daar met z’n allen ‘JA’ op zegt, dat maakt zo’n ongelooflijke energie los!

— Rob van den Maagdenberg - VP Grohe Western Europe

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Naast een diepgaande HPO-diagnose hebben wij nu beschikbaar: het do-it-yourself HPO Insight™ verbeterinstrument. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over onze HPO-experts? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (of T. 035-6037007).