World thought leaders in High Performance

Nieuws

dinsdag, 24 mei 2016

Esther Mollema opgenomen in TheNextWomen lijst

mindbugs

Esther Mollema (oprichter van Direction, HPO Center en het Professional Boards Forum) staat ook dit jaar in TheNextWomen 100 lijst!Esther Mollema - diversiteit expert

Over ‘The Next Women’ initiatief

TheNextWomen heeft als missie om een inclusieve eco-systeem van vrouwelijke starters, rolmodellen deskundigen en investeerders te creëren. Het doel is om zowel wereldwijd als lokaal ambitieuze ondernemende vrouwen online en offline te adviseren, te inspireren en te verbinden. TheNextWomen streeft ernaar met haar events een duurzaam ecosysteem te creëren. Ook dit evenement brengt startende en gevestigde ondernemers, business experts en investeerders met elkaar in contact. Hiermee stimuleert TheNextWomen vrouwelijk ondernemerschap in Nederland. Waarom een vrouwelijk perspectief? Onze missie is laten zien wat er allemaal gebeurt en welke vrouwen daarvoor verantwoordelijk zijn; daardoor hopen we andere vrouwen te inspireren tot een even succesvol bestaan.

Over The Next Women 100 lijst

TheNextWomen organiseerde dit jaar de derde editie van TheNextWomen 100. The Next Women 100 is een top 100 van meest succesvolle vrouwelijke ondernemers in Nederland. Esther Mollema in TheNextWomen lijst 2016In samenwerking met het Comité van Aanbeveling is de top 100 samengesteld op basis van research en een door de genomineerden ingevulde online vragenlijst. Aan de hand van selectiecriteria zijn de honderd meest succesvolle ondernemers geselecteerd voor de top 100. In samenwerking met o.a. EY, Accenture en Facebook is de lijst samengesteld.

Esther Mollema

De notering van Esther Mollema in The Next Women 100 lijst is een bekroning voor Esther haar drukke agenda. Deze  wordt gevuld met o.a. ondernemerschap bij Direction Europe, HPO Center en het Professional Boards Forum initiatief. Esther Mollema schreef afgelopen jaar ook haar tweede boek, ‘Succes in Veelvoud‘, vele managementartikelen en was druk met veel programma’s rond diversiteit- en leiderschapsprogramma’s, High Performance Organisaties en feedforward.