World thought leaders in High Performance

HPO expert

Esther Mollema

mindbugs

Esther Mollema (1965) is oprichter van Direction Europe en het HPO Center en een veelgevraagd spreker en expert op het gebied van High Performance Organisaties, leiderschap en diversiteit.

Na haar studie aan Nyenrode en Thunderbird in Phoenix, Arizona, werkte Esther Mollema als directeur van verschillende trainingsbedrijven Esther Mollema - TheNextWomen100 list 2016in Nederland, Japan, Duitsland en de Verenigde Staten. Sinds eind 1999 is Esther Mollema oprichter en directeur van Direction Europe, toonaangevend op het gebied van leiderschap- en teamontwikkeling. Sinds 2005 ondersteund Esther de zoektocht naar de succesfactoren van High Performance Organisaties. Na succesvolle toetsing van het HPO-onderzoek in de praktijk, heeft zij samen met André de Waal en Marco Schreurs het HPO Center in 2007 opgericht.

Esther Mollema is getrouwd,  heeft 3 kinderen en is de auteur van de succesvolle managementboeken: ’50% meer Talent’ en ‘Succes in Veelvoud’.

Expertisegebieden Esther Mollema

Esther Mollema is partner van het HPO Center en bewaakt in haar rol vooral de visie en langetermijngerichtheid van de organisatie. Esther haar expertisegebieden zijn o.a.:

  • High Performance Organizations
  • Kwaliteit van Management en Medewerkers
  • Leiderschap- en Organisatieontwikkeling
  • Diversiteit en Inclusion

Esther is een veelgevraagd spreker, programmaleider en bestuursadviseur bij o.a. ING, Heijmans, Wageningen Universiteit & Research, De Nederlandsche Bank, Schiphol, Philips Lighting, AMC en Royal Haskoning.

Testimonials over Esther Mollema

 

“Terugkijkend op het afgelopen jaar realiseer ik mij weer welk geweldig cadeau Esther Mollema ons heeft gegeven. Hoop dat ik weer een lezing kan volgen en van haar kan leren!”

— Ilse Roeleveld, Compliance Officer ING

“Zoveel inzichten gekregen, op een leuke manier gebracht door zeer inspirerende vrouw.”

— Jorien Soethout, Clustermanager Zorg Regioplan Beleidsonderzoek.

 [clear]

Contact met Esther Mollema

Voor meer informatie, foto’s voor publicatie of contact met Esther Mollema over lezingen of de HPO Diagnose, kunt u contact opnemen met Chiel Vink van het HPO Center op telefoonnummer 035 – 603 70 07 of per e-mail: schreurs@hpocenter.com.