World thought leaders in High Performance

Nieuws

donderdag, 28 september 2023

Voorbeeld van een recente HPO diagnose bij Certe

mindbugs

Pak de trein naar de toekomst

Certe is een organisatie voor integrale medische diagnostiek en advies voor de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Het levert medische diagnostiek aan zorgverleners en hun patiënten. Ziekenhuizen, (huis)artsen, verloskundigen en daarmee honderdduizenden mensen in Noord Nederland rekenen op het uitstekende werk van Certe. Net als veel andere organisaties is Certe volop in beweging. Bestuurder Gijs de Kort ziet een organisatie waar iedereen zich nog meer concentreert op wat echt belangrijk is: één Certe dat uitstekend presteert en van essentieel belang is voor de toegankelijkheid van de gezondheidszorg in Noord-Nederland. Het HPO-gedachtegoed helpt Certe hierbij.

Dit voorjaar kregen alle medewerkers de eerste HPO-diagnose voorgelegd. Gijs de Kort: “We weten nu hoe alle onderdelen in de wedstrijd staan en het gaat er nu om dat we met elkaar in gesprek gaan over hoe we die scores kunnen verbeteren.”

OVERWEEGT U EEN HPO-TRANSFORMATIE?

Een HPO-diagnose biedt inzicht in hoe uw organisatie presteert op de succesfactoren van High Performance Organisaties. Deze diagnose toont niet alleen waar u staat op weg naar een HPO, maar geeft ook praktische verbeterthema’s die samen met managers en medewerkers aangepakt kunnen worden. Het helpt u de kritieke aandachtspunten te identificeren voor het realiseren van uw strategie. Door deze diagnose versterkt u de saamhorigheid binnen uw organisatie door gezamenlijke verbeterthema’s te identificeren en aan te pakken. Bezoek onze website voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over het HPO-onderzoek bij Certe? Neem dan contact op met Esther Mollema. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een HPO-transformatie bij uw organisatie? Neem contact op met Marco Schreurs het HPO Center.