World thought leaders in High Performance

HPO associate

Wim van Limpt

mindbugs

Wim van Limpt (1973) heeft een indrukwekkende loopbaan van ruim 20 jaar in diverse directiefuncties, als coach en als internationaal spreker over leiderschap en organisatieveranderingen. Zijn stijl is te herkennen aan energie, gedrevenheid en een kritische blik, met altijd een belangrijke rol voor humor en menselijkheid.

Als HPO-expert speelt Wim een belangrijke rol in de uitrol en implementatie van de HPO-methodiek. Met zijn doelgerichte aanpak en diepgaande ervaring leidt hij organisaties door het complexe transformatieproces. Zijn inzichten en inspiratie, gebaseerd op jarenlange internationale praktijkervaring, zijn waardevol voor organisaties die willen groeien naar een HPO-status.

In zijn interactie met individuen en teams brengt Wim nieuwe energie en helpt hij organisaties en leidinggevenden oplossingen te vinden voor uitdagingen waarmee zij kampen. Dit proces resulteert in het maken van relevante keuzes en het injecteren van nieuwe energie in de organisatie en haar leden. Zijn benadering biedt inzicht in de ontwikkelingsfase van een team/organisatie en wat nodig is voor verbetering.

Wim benadrukt dat voor blijvende verandering, acties nodig zijn die zowel de prestaties verbeteren als mensen inspireren. Het resultaat: sterke managers, enthousiaste medewerkers, uitstekende samenwerking binnen en tussen teams, waardoor organisaties niet alleen beter presteren, maar ook aantrekkelijke werkplekken worden voor medewerkers en bewonderd door klanten.