World thought leaders in High Performance

Nieuws

donderdag, 12 januari 2012

De HPO-diagnose is de sleutel tot succesvolle MD- en leiderschapstrajecten

mindbugs

MD- en leiderschapstrajecten die echt bijdragen aan verbetering en verandering:

  • Werken aan het verbeteren van de organisatie vraagt eerst inzicht in WAT jouw organisatie moet verbeteren. Dat is de kracht van de HPO-diagnose. Het geeft je de juiste focus en de juiste basis om te verbeteren. Dit voorkomt te algemene verbetertrajecten. ’Schieten met hagel’ is immers te kostbaar en riskant gebleken.
  • Samen met Direction Europe bouwen wij vervolgens de brug tussen ’WAT je organisatie moet verbeteren’ naar ’HOE je dat concreet doet’. Direction is één van de oprichters van het HPO Center en specialist in grote MD- en leiderschapstrajecten.
  • De ontwikkelde programma’s zijn altijd maatwerkprogramma’s op basis van de HPO-diagnose en de gekozen strategie van de organisatie. De samenwerking tussen het HPO Center en Direction zorgt voor het werkelijk verbeteren en versterken van het management, betere kwaliteit van samenwerking, echte klantgerichtheid, feedback en dialoog, etc.

Deze concrete en onderscheidende focus in Management Development- en leiderschapsprogramma’s blijkt bij veel organisaties bijzonder effectief (zie: Beweging 3.0 case)!

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over wat het HPO-raamwerk voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact op met Chiel Vink (T. 035-6037007).