World thought leaders in High Performance

Nieuws

dinsdag, 13 oktober 2015

Boerenwijsheden: inzicht in de unieke High Performance Organisatie ‘De Librije’

mindbugs

De Librije presteert dagelijks op het allerhoogste niveau met aandacht voor iedere tafel, iedere gast, ieder gerecht en ieder detail – en toch Boerenwijsheden - inzicht in de unieke High Performance Organisatie De Librijeogen de processen bedrieglijk eenvoudig, haast routinematig. Hoe doen ze dat in Zwolle? Hoe kunnen ze elke dag opnieuw zo’n topprestatie neerzetten? En al meer dan 10 jaar onafgebroken de erkenning krijgt van Michelin met het hoogste aantal van drie sterren, als één van de 28 restaurants in de wereld?

In Boerenwijsheden ontrafelen de auteurs de gedachten en leiderschapservaringen van Jonnie en Thérèse. De 7 Librije-smaken ‘zoet, zout, zuur, bitter, umami, vet en 3D’ staan garant voor smaakvolle managementlessen. In samenwerking met het HPO-Center en André de Waal worden de HPO-kenmerken van De Librije beschreven.

Boerenwijsheden is een boek op drie sterren niveau: hardcover, linnen omslag, prachtige illustraties en natuurlijk met een aantal mooie recepten.

Aan tafel!

Uniek relatiegeschenk

Verras uzelf, uw medewerkers of zakenrelaties met een exemplaar van Boerenwijsheden! Speciale tarieven voor grotere oplagen. Mogelijkheden tot speciale verpakkingen in combinatie met producten Librije’s Winkel.

Bestel Boerenwijsheden op www.boerenwijsheden.com en betaal geen verzendkosten!