World thought leaders in High Performance

Nieuws

dinsdag, 1 februari 2022

Boek HPO Center ‘Futurize!’ genomineerd als beste managementboek

mindbugs
Futurize! op longlist Managementboek van het jaar

Hartelijk gefeliciteerd, jullie boek Futurize! is genomineerd voor de verkiezing van het beste Managementboek van het Jaar 2022!  Dit geweldige bericht ontvingen wij in onze e-mail box afgelopen week. En daar zijn onze collega’s en auteurs André de Waal en Julie Linthorst natuurlijk heel trots op! Dit succes delen we graag met jullie als vaste relaties, want jullie praktijkinzichten hebben daar zeker aan bijgedragen! Bedankt!

De vakjury gaf het volgende commentaar: “Een praktisch boek waarin de lezer aan de slag kan met de basis die de auteurs bieden. Inzicht in megatrends en disruptors. En hoe je daarmee om kunt gaan. Goed in detail beschreven. “

Nog geen kans gehad om je erin te verdiepen? Het boek ‘Futurize! Omgaan met megatrends en disruptors’ is onmisbaar voor toekomstgerichte CEO’s, Finance- en HRM professionals en eigenlijk iedereen die zich wil voorbereiden op de toekomst. Futurize! staat boordevol informatie over welke megatrends en disruptors er op ons afkomen, hoe deze met elkaar samenhangen en hoe je hier als organisatie op in kunt spelen. Het is tot stand gekomen via wetenschappelijke onderzoek, maar wel heel luchtig en praktisch geschreven.

Het boek kan worden besteld via deze link voor slechts € 27,99.  Voor dit bedrag ontvang je honderden tips en daarnaast de volledige vragenlijst van de Futurize! Diagnose, waarmee je  kunt meten hoe futureproof jouw organisatie is.

Wij wensen iedereen veel succes en plezier met Futurizen! Wij gaan vast onze feestkleding passen voor het boekengala op 21 maart.