World thought leaders in High Performance

Nieuws

maandag, 11 juli 2011

bdKO bijeenkomst ‘De kinderopvang draait door’

mindbugs

Op donderdag 9 juni jl. heeft het HPO Center een eerste indicatie van de HPO-score van de Nederlandse kinderopvang branche, gebaseerd op 15 uitgevoerde HPO diagnoses binnen deze sector, kunnen publiceren. Daarnaast werden die middag, samen met de organisaties die recentelijk een HPO diagnose hebben laten uitvoeren, herkenbare thema’s in de sector gedeeld en besproken.

HPO in de kinderopvang

In 2010 is een pilot van de HPO-diagnose gestart voor leden van de bdKO. Inmiddels hebben 15 organisaties deelgenomen aan een HPO onderzoek.

Derhalve is het mogelijk om heden de gemiddelde scores van deze organisaties te presenteren aan de leden van de bdKO. Ze vormen een eerste indicatie voor de “performance” van de kinderopvang in Nederland. Hiervoor werden de diagnoses van 15 organisaties (door heel Nederland) en in totaal 3046 respondenten uit de kinderopvang samengevat.

Lees het gehele verslag ‘bdKO bijeenkomst ‘De kinderopvang draait door’’ in PDF.

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over wat het HPO-raamwerk voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact op met Chiel Vink (T. 035-6037007).