World thought leaders in High Performance

Artikelen

Terugblik High Performance Organisation (HPO) themadag Verantwoorde zorg

Donderdag 5 februari 2009 kwamen 85 zorgmanagers bij elkaar in Eindhoven rond de vraag ‘wat zijn de ingrediënten van excellent ondernemen in de zorg, zodat organisaties, maar eigenlijk mensen blijvend beter kunnen presteren?’

Bovenal stond de dag in het teken van anders kijken naar verbetering in de zorg en de belangrijke rol van het middenmanagement daarin. Het High Performance Organisation (HPO) gedachtegoed en praktijkvoorbeelden uit de zorg en het bedrijfsleven stonden hierin centraal als inspiratiebronnen.

Lees hieronder (in PDF) het complete verslag van deze zeer succesvolle dag met o.a. André de Waal (HPO Center), Maarten Dekker (Netwerk Verantwoorde Zorg), Cees van der Togt (voormalig Raad van Bestuur Osira Groep), Ruud Klarenbeek (JP van den Bent Stichting) en Jonard Speijer (voormalig directeur Dactylo).

 

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over het HPO-raamwerk voor uw zorg-organisatie? Neemt u dan contact op met Lilian Kolker (T. 035-6037007).