World thought leaders in High Performance

Artikelen

Passie voor je vak!

Hoe gedrevenheid en vakbekwaamheid weer teruggebracht kunnen worden in de financiële dienstverleningsector

Hoe maak je van je bedrijf een HPO, oftewel een High Performance Organisatie? En hoe word je zelf een High Performance Individual? Dringende vragen, vooral in een tijd van recessie. Dr. André A. de Waal MBA komt in ’Passie voor je vak’ met een helder antwoord.

Dit boek is bedoeld om een worstelende sector nieuw elan te geven: de financiële dienstverlening. Met levendige praktijkvoorbeelden laat André zien waar het om gaat: ’Passie’ en ’Vakmanschap’. Termen die we allemaal kennen en die we graag in de mond nemen. In de visie van André krijgen ze opnieuw energie en inhoud.

Het boek is door André in opdracht van Eureko Academy Life & Pensions geschreven. Een eerste exemplaar is door De heer mr. R. Weurding, algemeen directeur van het Verbond voor Verzekeraars uitgereikt aan André. Daarna werden door Wilma de Bruijn, directeur van de Eureko Academy Life & Pensions exemplaren uitgereikt aan de heer mr. R. Weurding en de heer H. van den Brink, directeur Groep HR van Achmea.

Dit boek is een aanrader voor iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening. ’Passie voor je vak!’ is te bestellen bij Managementboek.nl via deze link.