World thought leaders in High Performance

Artikelen

Download gratis het High Performance Wines boekje

Beste wijnliefhebber,

Chiel Vink tijdens High Performance Wines event op 15 februari 2011 - kopieBegin dit jaar namen twintig CEOs deel aan een succesvol High Performance Wines event (High Performance Winery bijeenkomsten ook mogelijk voor klanten en directies). Via onderstaande link kunt u gratis het High Performance Wines boekje downloaden. Hierin is o.a. opgenomen:

  • alles over High Performance wijnmakers
  • advies van smaakprofessor Peter Klosse (Echoput)
  • informatie over prestatieverbetering en High Performance Organisaties
  • een WijnWiki met duidelijke uitleg bij meer dan 250 wijntermen

Wine is a constant proof that God loves us and loves to see us happy.

— Benjamin Franklin

Welke elementen zijn nu doorslaggevend om een HPO winery te zijn of te blijven?

De wijndrinker verwacht steeds betere prestaties omdat men steeds meer geproefd heeft en zich verdiept in de materie. Maar als de prijs te hoog wordt dan kan hij makkelijk switchen naar een ander gebied, land of werelddeel. De wijnverkoper in de detailhandel of de sommelier in een restaurant is als tussenschakel een vakman/vakvrouw die ook hoge prestaties moet leveren om de behoefte van de klant goed in te schatten. Hij/zij moet een balans weten te vinden tussen wijn en spijs. Dit wijndocument is gebruikt voor een inspirerende workshop “Wijn, Spijs en HPO” op 15 februari 2011, die werd gegeven door Peter Klosse in zijn eigen restaurant De Echoput. De genodigden waren bestuurders van bedrijven en instellingen die prestatieverbetering op hun agenda hadden staan. Voor het schrijven van dit  High Performance Wines boekje wil ik graag Peter Klosse voor zijn grote medewerking bedanken.Vinoloog Dominique Deguelle, heeft zeer bruikbaar en nuttig commentaar geleverd. Margriet Martens en Marco Schreurs van het HPO Center zijn onmisbaar gebleken voor de realisatie van het event en het  High Performance Wines boekje.

Deel het High Performance Wines boekje of de link naar deze pagina met alle wijnliefhebbers in uw netwerk!

Download hier gratis het High Performance Wines boekje (1,8 MB).

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over wat het HPO-raamwerk voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (T.035-6037007).