World thought leaders in High Performance

Animal Firm – Haal het beste dierengedrag in uzelf en uw team naar boven!

Download op deze pagina één van de meest succesvolle Nederlandse managementboeken: Animal Firm!
download-hier-animal-firmIk ben trots op het succes van het boek en geef nog regelmatig lezingen en workshops rond het boek (en mijn nieuwste boek ‘Een High Performance Organisatie…Wat is dat?’), maar de papieren versie is helaas niet meer leverbaar. Ik hoop dat je veel inspiratie haalt uit de eBoek versie!

De Animal Firm is de glansrijke tegenhanger van Orwells klassieker de Animal Farm. Op een inspirerende manier laten de auteurs zien hoe gedrag uit de dierenwereld kan worden ingezet om een high performance organisatie te creëren.

“Is het terecht dat Animal Firm jarenlang hoog in de top 10 van meest verkochte managementboeken heeft gestaan? Ja, omdat op een leuke en bijna onopvallende manier wetenswaardige feiten over de dierenwereld koppelt aan de HPO die je met je collega’s zou willen zijn.”
Peter Streefkerk – Managementboek.nl

Download hier Animal Firm in PDF!

Meer weten over de mogelijkheden voor een actieve workshop tijdens heidag, teammeeting, lezing, etc.? Neem dan contact met mij op: schreurs@hpocenter.com.

 

Marco Schreurs

Het kan altijd beter!

Ook als uw organisatie op dit moment uitstekend presteert heeft u inzicht nodig. Inzicht in wat goed en minder goed gaat. Met dat inzicht kunt u de interne organisatie verder verbeteren. Wat zal leiden tot (nog) betere financiële resultaten, gelukkige medewerkers en klanten die fan zijn.

Hoe kunnen wij u en uw organisatie, net als vele honderden profit, non-profit en overheidsorganisaties helpen? Laat het ons weten!

Contact Marco Schreurs