World thought leaders in High Performance

Nieuws

vrijdag, 24 juni 2016

André Kuipers en André de Waal over vertrouwen in samenwerken

mindbugs

Swagelok is in Nederland en Amerika bezig HPO verankerd te krijgen. Onderdeel van dat traject is High Performance Samenwerken.

André Kuipers en André de Waal inspireerde de deelnemers met hun bijzondere inzichten rond samenwerken op ‘hoog’ niveau. Hieronder de aankondiging van het event:André Kuipers en André de Waal

Een wereld van vertrouwen

Is het mogelijk om zaken te doen uitsluitend op basis van vertrouwen? Waarschijnlijk niet! Maar zouden we dit niet met elkaar moeten nastreven?
Dit event gaat over vertrouwen: wat ons betreft de basis voor iedere samenwerking. We nodigen u uit om deel te nemen aan een bijzondere middag waarin twee topsprekers dit onderwerp vanuit hun eigen perspectief en op een inspirerende manier zullen benaderen.
Dit alles in de nieuwe huisvesting van Swagelok Nederland, waar u ook de mogelijkheid heeft om uw collega’s in de markt te ontmoeten of zelfs het vertrouwen naar elkaar uit te spreken!

Ontmoet deze topsprekers:

André Kuipers en André de WaalDr. André Kuipers
Dr. André Kuipers werd in 1998 door ESA geselecteerd als astronaut en opgenomen in het Europese astronautencorps. Na jaren van training vloog hij in 2004 zijn eerste missie naar het internationale ruimtestation ISS.

Zijn eerste missie DELTA duurde elf dagen. Veel te kort, vond André. Hij wilde niets liever dan terug naar de ruimte om daar voor langere tijd te wonen en te werken. En die tweede missie kwam er… André Kuipers spreekt vanuit zijn ervaring en hij zoomt in op verschillende aspecten die zijn verbonden met de fascinerende wereld van de bemande ruimtevaart.

Dr. André de Waal
Dr. André de Waal is een gerenommeerd expert op het gebied van High Performance Organizations (HPO’s), prestatiemanagement, High Performance Managers en High Performance Partnerships.

De weg naar excellent presteren begint vaak bij het verstevigen van de kwaliteit van het management in uw organisatie. Het lijkt allemaal logisch…maar in de praktijk voelt het tegennatuurlijk en ongemakkelijk. Vragen stellen in plaats van vertellen. Fouten toegeven. Dit is het begin van een uitermate interessant pleidooi waar André u graag in mee neemt.

 

Het HPO Center verzorgt regelmatig inspiratiesessies, workshops en lezingen rond succesvol samenwerken, prestatieverbetering en High Performance Leiderschap. Naast een diepgaande HPO-diagnose hebben wij nu beschikbaar: het do-it-yourself HPO Insight™ verbeterinstrument. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten over onze HPO-experts? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (of T. 035-6037007).