World thought leaders in High Performance

eCourse HPO

Naast de reguliere -en maatwerk HPO Masterclasses verzorgen onze experts ook enkele inspirerende eCourses (NL/EN). Dit zijn online trainingen die zelfstandig kunnen worden gevolgd in je eigen tijd en tempo. Het High Performance Organization (HPO) gedachtegoed heeft in de afgelopen jaren veel mensen geïnspireerd om er actief mee aan de slag te gaan binnen hun organisatie.

Voor iedereen die meer wil weten over de succesfactoren van HPO’s, wil werken aan het verbeteren van zijn/haar afdeling of organisatie of als HPO-coach de motor wil zijn achter verbetering is deze HPO eCourse ontwikkeld. Van HPO expert dr André de Waal ontvang je de laatste inzichten in het onderzoek naar HPO en krijg je inzicht in cases van andere organisaties (inclusief uw persoonlijke HPO Certificaat na afloop).

De HPO eCourse is bestemd voor mensen die vanuit organisaties het HPO-denken naar een hoger plan willen brengen. Tijdens deze eCourse krijg je de inzicht aangereikt en ga je van afstand naar jezelf en je organisatie(-onderdeel) kijken. Je krijgt in 1,5 uur aan video’s (aangevuld met huiswerkopdrachten en praktijkvideo’s) handvatten om je doelen te bereiken, gebruikmakend van het HPO-raamwerk.

HPO eCursus

Klik hier voor onze eCourse website!